Tel: 010 2192 400

Teltat

Meiltä huippulaadukaat saksalaiset A.Tent.O -pikateltat. Kovaan ammattikäyttöön tarkoitetut teltat ovat näyttäviä sekä huolellisesti viimeisteltyjä. Saatavilla joko blancoina tai yksilöllisesti brändättyinä.

Teltat -osio on parhaillaan päivityksessä. Pääset tutustumaan A.Tent.O:n valikoimaan lataamalla heidän esitteensä tästä.

Pyydä tarjous haluamallesi kokonaisuudelle!Kaikki varastossa olevat teltat nyt poistohinnoin!
Katso Tarjoukset

Teltat

Teltat

Runko

A.Tent.O rungot ovat huolellisesti viimeisteltyjä, jotka oikein käsiteltynä ovat erittäin pitkä-ikäisiä. Runkojen 43mm paksut kulmaputket ovat vahvaa 2,5mm vahvuista alumiinia, joissa 8-kulmainen profiili. Myös liitoskappaleiden materiaalina alumiini.

Kokovaihtoehtoja löytyy alkaen 1,5x1,5m aina 4x8m asti. Osista kokoja saatavilla myös kevyempi sekä edullisempi sisäkäyttöön tarkoitettu malli.

Värit

Telttojen kankaat ovat huippulaadukasta UV-suojattua sekä vedenpitävää polyesteria. Tarkka laadunvalvonta takaa kankaille täydellisen istuvuuden runkoon. Vakiovärejä on 12 erilaista. Velcrot sekä kanttinauhat ovat aina kankaiden väriset. Kattokankaat on mahdollista saada myös monivärisinä tekemällä lohkot eri värisistä kankaista.

Lisävarusteet

Tarjolla laaja valikoima erilaisia lisävarusteita, joilla muunnat telttasi juuri tarpeisiisi sopivaksi. Vakiomalliston seinävaihtoehdot: umpiseinä, ikkunaseinä, oviseinä ja puoliseinä. Myös muut seinämallit tilauksesta.

Painatukset

Painatuksilla luot teltastasi yrityksesi näköisen sekä muista erottuvan. Saatavilla perinteiset logopainatukset sekä 100% peittävät kokotulostetut kankaat.

25 vuoden kokemuksella

Olemme valtakunnallisesti toimiva, messuja, tapahtuma- sekä jakelutiemarkkinointia tukevien tuotteiden maahantuoja ja jakelija yli 25 vuoden kokemuksella. Uusimpana tuoteryhmänä lähinnä kuluttajapuolelle suunnatut retrohenkiset nostalgialahjat sekä piensisustustuotteet.

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello